MARDİN / MİDYAT - Gazipaşa Ortaokulu

Nis

FİDAN DİKME EKTİNLİĞİ...

Okulumuz 1A sınıfı öğrencileri daha yeşil bir dünya,Daha yeşil bir midyat Daha yeşil bir Gazipaşa için fidan ektiler. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun. 23 Nisan okulumuzda öğenciler ve öğretmenler tarafından büyük bir çoşku ile kutlandı.

Ekm

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem 1. veli toplantısı yapıldı. Toplantıda öğrencilerin eğitim ve öğretim durumları ile devam devamsızlık, kılık kıyafet, temizlik ,okul servisleri, veli öğretmen iletişimi,  Eğitim öğretimin kalitesini artırmak için yapılması gereken çalışmalar üzerinde duruldu.Okul Müdürümüz Bahri Hocamızın öneri ve bilgilendirilmelerinden  sonra ders öğretmenleri ve sınıf rehber öğretmenleriyle  görüşmeler yapıldı.

GAZİPAŞA SAAT 20.00 DE KİTAP OKUYOR

Midyat Kaymakamız Sayın Ahmet Solmaz'ın öncülüğünde başlatılan "Başarıyı Artırma " Projesi kapsamında "Midyat Okuyor " projesini tüm kurumlarımız kendi okulları özellerinde her aksam saat 20.20'de  20 Dakika tüm öğrencilerimiz, ebeveynler ve öğretmenlerimiz  Kitap Okuyoruz.

Biz de Gazipaşa ailesi olarak öğretmen, öğrenci ve veli olarak bu projeye katkı sağlıyoruz.

#MidyatOkuyor

#EğitimdeKalite